Nis

Bu günlerden Bağcılar Necmettin Erbakan Fen Lisesi, Vefa Lisesi, Pertevnial  lisesi

8. Sınıf öğrencilerimiz ile lise tanıtım programlarımız devam ediyor. İstanbulun köklü okullarını öğrencilerimiz ile ziyaret ettik. Ev sahibi okullara kabullerinden ötürü çok teşekkürler

Nis

Okulumuz rehberlik servisi ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi eğitim Kordinatörlüğü işbirliğinde okulumuz 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak "Akran zorbalığı " semineri düzenlendi. Programda emeği geçen İBB eğitim Kordinatörlüğü  psikologlarına çok teşekkürler

Nis

İstanbul İl emniyet müdürlüğü ekiplerinin katkılarıyla  velilerimize yönelik  " En iyi narkotik polisi anne "  eğitimi düzenlendi. Eğitime katılan velilerimize ve İstanbul İl emniyet müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ederiz

Nis

LGS sınavında hedeflenen Türkiye dereceleri için okulumuz öğrencilerine her haftalık uyguladığımız deneme sınavlarımız devam ediyor. Deneme sınavlarıyla sürece hazırlanan öğrencilerimiz haftalık soru çözüm günleriyle çözemedikleri soruları öğretmenlerimize sorabiliyor

Nis

Medipol Üniversitesi Güney Kampüsü Kavacık Yerleşkesinde gerçekleştirilen Matematik Seferberliği Bağlamında Türkiye'de Matematik Eğitimi başlıklı panel ve Sergiye okulumuzun 8. Sınıf öğrencileri ile katıldık.

Nis

Eduwebteam e twinning projemiz kapsamında bu hafta işbirlikli öğrenme çerçevesinde Dr. Cemil Fevziye Özkaya Ortaokulu  ile birlikte öğrencilerimizle  yapay zeka uygulamaları yaptık.

Öğrencilerimiz gelişen teknolojiye ayak uydurabilmek adına konuya bayağı ilgililerdi.

Nis

BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANIMIZ LOKMAN ÇAĞIRICI VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MUSTAFA YILMAZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. HAREZMİ EKİBİMİZİN HAVA KİRLİLİĞİNİ ÖNLEMEK İÇİN ÜRETTİKLERİ DOĞA DOSTU PARFÜMLERİ İNCELEDİLER.

Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına İlişkin Duyuru Yayımlandı.

▪️Başvurular: 21 Nisan-13 Mayıs 2022'de,

▪️Sınav: 4 Eylül 2022'de yapılacak.

▪️Sınav sonuçları: 23 Eylül 2022'de ilan edilecek.

Harezmi Eğitim Modeli ekibimiz ile Bağcılar Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı'yı ziyaret ettik. Çevre sorunları ve çözümleri hakkında fikirlerimizi paylaştık. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine ve ekibine çok teşekkür ederiz.

BAĞCILAR OKULLAR ARASI KÜÇÜK ERKEKLER FUTSAL TURNUVASINDA İLÇEMİZDE 1. OLDUK

"BİR DESTANDIR ÇANAKKALE" ADLI OYUNUMUZU SERGİLEDİK. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

İkincisini düzenlediğimiz Tübitak 4006 Bilim Fuarımızın ve okulumuza yeni yapılan Z-Kütüphanemizin açılışını Bağcılar Kaymakamı Sn Mustafa Elduvan, Bağcılar Belediye Başkanı Sn Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün şube müdürleri Sn Kadem Çalış, Sn Nihat Altıntaş, Sn Murat Küçükkaya ve kıymetli okul müdürlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Emeklerinden ötürü tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eduwebteam olarak İstanbul Bağcılar Akyiğit Ortaokulu'ndan devraldığımız çizgi roman tasarımını öğrencilerimiz ile birlikte devam ettirdik. Öğrencilerimiz oldukça yaratıcı fikirler sundular. Ve bayağı bir ilgi gösterdiler.  Çizgiromanımızın diğer bölümlerinin tamamlanması için Bağcılar Cemil Meriç Ortaokulu'na devrediyoruz.

Taekwondo branşında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Yusuf İslam Paçal, Sakarya'da yapılan gruplar maçından 3. olarak tamamlayarak Sivas'ta ki Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.

Antrenörleri Şerif YAVUZ ve Enis ÖLMEZ'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tarihimizin altın sayfalarında yer alan, en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümünü okulumuzun konferans salonunda kutladık ve aziz şehitlerimizi andık. Aynı zamanda son yaptığımız deneme de ilk 18'e giren öğrencilerimizle Bağcılar Meydan'da düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinliğine katıldık.