Ara

6. sınıf öğrencileriyle Solunum Sistemi modelleme çalışması yaparak soluk alıp verme sırasında insan vücudunda gerçekleşen olayları eğlenerek gözlemledik.

Ara

Rehberlik servisimiz tarafından düzenlenen 'Ayın Sınıfı' etkinliğimiz kapsamında kasım ayında birinci olan 5-A sınıfımızı tebrik ediyoruz.

Kasım ayı ödülü olarak öğrencilerimizi 'Bağcılar Çocuk Trafik Parkı'na götürdük. Öğrencilerimiz burada trafik kurallarını öğrenmek adına eğitim aldılar. Ardından öğrendiklerini sahada uyguladılar. Böylelikle motivasyonları yükselmiş olarak okullarına dönüş sağladılar.

29 EKİM – 4 KASIM KIZILAY HAFTASI

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır.

Türk Kızılay'ı genel merkezi ve Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri  okulumuza gelen Kızılay Gönüllüleri tarafından öğrencilere anlatıldı, sunumlar izletildi. Türk Kızılayı'na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratıldı.

"Toplumun güvendiği yardım elçisi

Gönülden bağışların emin bekçisi

Afetlerin kartalı ilk destekçisi Kızılay tarihinle kale gibisin Hilalin var olsun mazlum sevinsin"

Ekm

ZİYA GÖKALP ORTAOKULU OLARAK TÜM VELİLERİMİZİ SEÇİM TOPLANTISINA BEKLİYORUZ.

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPTIĞI ETKİNLİKLER

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı.