Tüm sınıf seviyelerinde yapılacak olan ödüllü kitap okuma yarışmamıza katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Bu mübarek gecenin ülkemize, İslam alemi ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini dileriz.

Şbt

Bugün günlerden "Cağaloğlu Anadolu lisesi ".  8. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Lgs sürecine daha motive bir şekilde hazırlanmaları için yapılan lise tanıtım günleri devam etmekte. Bu haftaki konuğumuz Cağaloğlu Anadolu lisesi oldu. Katkılarından dolayı Cağaloğlu Anadolu Lisesine teşekkürler.

Şbt

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katkılarıyla  velilerimize yönelik " En İyi Narkotik Polisi Anne " eğitimi düzenlendi. Eğitime katılan velilerimize ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tüketici Hakları Zabıta Amirliği'nin değerli çalışanları tarafından tüketici haklarıyla alakalı öğrencilerimize seminer verildi. Emeklerinden ötürü İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz.

Şbt

2022 YILI HAREZMİ DENEYİM PAYLAŞIM TOPLANTISINA KATILDIK. ÖĞRETMENİMİZ GİZEM ÖZCAN TOPLANTIDA HAREZMİ PROJESİ SÜRECİNDEKİ DENEYİMLERİNDEN BAHSETTİ.

Ock

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİ TAMAMLANDI. BÜYÜK BİR HEYECAN İLE KARNELERİMİZİ DAĞITTIK.

Ock

OKULUMUZDA DÜZENLENEN SINIFLARARASI BİLGİ YARIŞMASINDA İLK 3 'E GİREN SINIFLARIMIZA ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

Ock

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce 2. si düzenlenen Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması' nda okul öncesi, ilkokul, ortaokul, ortaöğretim, özel eğitim ve dijital alan materyalleri sergilendi.

Yarışması yenilikçi,özgün,işlevsel materyal ve etkinliklerin üretilmesi, paylaşılması ve örnek çalışmaların modellik ederek yaygınlaştırılması amacıyla düzenlendi. Tasarım Yarışmasına 55 öğretmen tarafından iki aşamalı değerlendirme süreci sonunda 58 ilden farklı kategorilerde 261 materyal sergi ve nihai değerlendirmeye davet edildi.

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması'nda" okulumuzu temsil eden değerli İngilizce öğretmenimiz Gizem Özcan'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarında öğrenim gören 6, 7, 8 sınıflarından mezun olan öğrencilere yönelik destekleme ve yetiştirme kurslarına ilişkin memnuniyeti değerlendirmek üzere hazırlamış olduğumuz anket, 17.01.2022 - 27.02.2022 tarihleri arasında http//:anket.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.

Ock

Ziya Gökalp Ortaokulu mezun öğrenciler tecrübe paylaşım programı kapsamında 2019  yılında okulumuzdan derece ile mezun olan şu an Pertevnial  Lisesi öğrencisi Muhammed Yavuz konuğumuz oldu. Lgs'ye hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimiz için  güzel bir tecrübe paylaşım programını gerçekleştirdik.

Ock

İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN HAZIRLADIĞI VELİLER İÇİN ERGENLE İLETİŞİM BROŞÜRÜ YAYINLANDI.

Ock

Bugün okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma programı gerçekleştirdik. Sosyal Bilgiler öğretmenlerimizden Yusuf Çağrı KAYA ve Cemile ÜLGER hocalarımızın öğrencilerimizi bilgilendiren konuşmasının ardından belgesel gösterimi ile günün anlam ve önemi bir kez daha vurgulandı.

Ock

Okulumuzda yeni bir e-twinning projesiyle öğrencilerimizin daha eğlenceli bir şekilde İngilizceyi ve Web 2.0 araçlarını öğrenmelerini sağlıyoruz. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi öğretmenimiz Dilan TERCAN' a teşekkür ederiz.