May

15 MAYIS PAZAR GÜNÜ VELİ TOPLANTIMIZ YAPILACAKTIR.

SABAHÇI ÖĞRENCİLER : 11.00 - 13.00

ÖĞLENCİ ÖĞRECİLER : 13.30 - 15.30

TOPLANTI YERİ : KENDİ SINIFINIZ

May

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZ VE VELİLERİMİZ TARAFINDAN OKULUMUZ YARARINA DÜZENLENECEK OLAN KERMESİMİZDE SİZLERİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.

May

TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

May

"English Fun Club" projesinin son ürünü "Colors of the rainbow" tüm ortakların katılımıyla dijital ortamda gerçekleştirildi. Proje ekibinin,sınırları aşarak arkadaşlıklar ve gönül bağını anlattıkları şarkıyı sizlerlede paylaşmak istedik.

May

RAMAZAN BAYRAMININ TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİZ.

May

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN.

May

Etwinning çalışmaları doğrultusunda okulumuzda Türkçe öğretmenliği yapan Onur Çukay ;Litvanya, Macaristan, Polonya, Romanya ve Türkiye'den ortaklarıyla Creative Writing and Making Comics projesini gerçekleştiriyor. Bu projede görev yapan öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte yaratıcı yazarlık kapsamında ilk önce kendileri öykülerini yazdı. Bizim yazdığımız öykü Litvanyalı ortağımız tarafından devam edilmek istendi. Biz ise Polonyalı ortağımızın hikayesini devam ettirdik. Daha sonra ise çizgi romanımız için çizim yapmaya başladık. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz grup halinde çalışma alışkanlığı, kültürel çeşitliliğin farkına varma, kendini yazılı olarak ifade etme becerisi kazanma gibi olumlu beceriler kazandılar. Projemiz için son hazırlıklarımızı yapıyoruz.

May

1. Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti'nin kazanmış olduğu son zaferimiz Kut'ül Amare Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü

May

LGS' ye son 40 gün kala kıymetli okul müdürümüz İsmet ÖZEL' in katılımıyla 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon programı düzenlendi. Öğrencilerimizin LGS  sınavındaki hedefleri ve son aylarda ki çalışmaları üzerine bir konuşma gerçekleştirildi.

May

"English Fun Club" Türkiye , İtalya ve Romanya dan oluşan twinning ekibimizin ülke kültürlerini anlatmak için yaptığı ülkelerin bayramlarını anlatan dergimiz.

DERGİMİZİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Nis

OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ TÖRENLE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Bu günlerden Bağcılar Necmettin Erbakan Fen Lisesi, Vefa Lisesi, Pertevnial  lisesi

8. Sınıf öğrencilerimiz ile lise tanıtım programlarımız devam ediyor. İstanbulun köklü okullarını öğrencilerimiz ile ziyaret ettik. Ev sahibi okullara kabullerinden ötürü çok teşekkürler

Nis