21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ KUTLU OLSUN.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 107. YILDÖNÜMÜNDE BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞLARI OLMAK ÜZERE AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE YAD EDİYORUZ.

MEB İstanbul Wushu Taulo Şampiyonasında okulumuzu temsil eden 5I sınıfından Miray ÖNCEL 3.olarak grup müsabakalarına gitmeye hak kazanmıştır. Kızımızı ve antrenörünü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

14 MART DÜNYA Pİ GÜNÜ KUTLU OLSUN.

İstiklâl Marşı'mızın TBMM tarafından kabulünün 101. yıldönümünü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma törenimizi gerçekleştirdik.

EDUWEBTEAM ETWİNNİNG PROJEMİZ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE YAPAY ZEKA EĞİTİMİ VERDİK.

İstanbul Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimize sunum yapmışlardır. Kendilerine bu ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederiz.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ BEKLENEN KÖTÜ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE İSTANBUL VALİLİĞİ 10 - 14 MART TARİHLERİ ARASINDA EĞİTİM ÖĞRETİME ARA VERİLMİŞTİR. 12 MART CUMARTESİ GÜNÜ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSUMUZ YAPILMAYACAKTIR.

Okulumuzda çalışan tüm kadın personelimizin ve bütün kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.
"Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır : Büyük Türk Kadınını çalışmamıza ortak kılmaktır."

Öğrencilerimiz "Wondera World" gezisinde çok eğlendi. Farklı farklı etkinliklere katılan öğrencilerimiz, birlikte keyifli bir gün geçirdi.

2022 AFET TATBİKATI YILI KAPSAMINDA 81 İLİMİZDE VE OKULUMUZDA EŞZAMANLI OLARAK YAPILAN DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATINI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

ŞUBAT AYI "AYIN ÖĞRENCİLERİ" NE BELGELERİNİ TESLİM ETTİK, BAŞARILAR DİLİYOR, TEBRİK EDİYORUZ.

ŞUBAT AYI DENEMEMİZDE İLK 3' E GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI BELGELERİNİ VERDİK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği Taekwondo İstanbul şampiyonasında yıldızlar erkek grubunda 3. olan öğrencimiz Yusuf İslam Paçal'ı ayrıca 6. olan öğrencimiz İnci Aksoy'u ve emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Enis Ölmez'i tebrik ederiz.

eTwinning edu web team projemiz kapsamında bu hafta öğrencilerimize çizgi roman tasarlamayı öğrettik. Öğreniyoruz, öğretiyoruz.