Türk milletinin mücadele göstererek kazandığı zaferin 108. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu mücadeleye katılarak vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi

Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da "Çanakkale Geçilemez!" ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırmıştır. Kutlu olsun!!!

İstanbulda düzenlenen M. E. B yıldızlar taekwondo şampiyonasında okulumuzu temsil eden 8H sınıfından Yusuf İslam Paçal şampiyon olarak düzcedeki elemelere gitmeye hak kazanmıştır. Antrenörü ve beden eğitimi öğretmeni Enis ölmeze başarılarından dolayı teşekkür ederiz

Öğrencilerimizin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen ,  koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına , çağım ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır.

Şbt

Ülkemizde eğitim ve öğretim alanında kullanılan materyal ve etkinliklere ek olarak yenilikçi, özgün, işlevsel — materyal ve etkinliklerin üretilmesi, eğitimciler tarafından bilinmesi, paylaşılması ve örnek çalışmaların modellik ederek yaygınlaştırılması amacıyla İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması düzenlenmiştir. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gizem Özcan yarışmaya katıldı ve finale kalarak tasarladığı oyunu final sergisinde sundu.

Şbt

Okulumuzda her yıl Şubat ayında "Güvenli İnternet Günü" ile ilgili panolar