İSTANBUL / BAĞCILAR - Ziya Gökalp Ortaokulu

Şbt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 21 Nisan 2024 Pazar günü uygulanacak olan 2024 Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları 13 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında 09.30-12.30 ile 14.30-17.30 saatleri arasında okulumuz müdürlüğünde gerçekleştirilecektir.

Başvurularda dikkat edilmesi gereken hususlar ve başvuru şartları aşağıda ifade edilmiş olup başvuru yapacak olan velilerimizin dikkatle okumaları rica olunur

Şbt

Hepimizin yüreğini yakan, binlerce insanımızın yaşamını yitirdiği, yüz binlerce insanımızın yaralanmasına neden olan ve asrın felaketi olarak adlandırılan Türkiye'nin güneydoğusunu vuran Kahramanmaraş merkezli depremler  yüreğimizde ve hafızalarımızda derin bir iz bırakmıştır. Hiçbir canımızı, hiçbir kaybımızı unutmadık, asla unutmayacağız. Hayatını kaybeden canlarımıza yüce Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyoruz.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2. ORTAK SINAV TARİHLERİMİZ BELİRLENDİ. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ, HAVACILIK MÜZESİ VE İSTANBUL AKVARYUM'U GEZEREK KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER.

Kas

Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. Tüm saygı değer öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında yine saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Kas

Bağcılar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu, "Seni Seviyorum Annem" temalı şiir, resim ve reels yarışmasında yazdığı şiirle dereceye girerek ödül kazanan 7B sınıfından Songül TAŞKIN adlı öğrencimize ödülü Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir tarafından Bağcılar Belediyesi’nde düzenlenen törenle takdim edilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine, okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle bayramımızı kutladık. Yüzyıllık bir çınar şimdi Türkiye. Atatürk’e ve bütün kahramanlarımıza minnettarız.

Ekm

29 Ekim, Türk milletinin kurtuluş ve kuruluşunun simgesidir. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu anlamlı günü sevgi ve saygıyla kutluyoruz.

Ekm

HAYDİ BAĞCILAR, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ŞEREFİNE EV VE İŞ YERLERİMİZİ BAYRAKLA DONATALIM.

Ekm

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ekm

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ZİYA GÖKALP ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

Eyl

BURSLULUK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI.

SINAV SONUÇLARINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Eyl

İSTANBUL HAZIRBULUNUŞLUK UYGULAMASI, EBA PLATFORMU KULLANILARAK YAPILACAKTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.