Haz

Veli, öğrenci ve öğretmen işbirliği ile yaptırmış olduğumuz konteyner kent kurulmuştur. Asrın felaketinde elini taşın altına koyarak her türlü yardımda bulunan tüm öğrenci, Veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca, Konteyner Kentimizin, yer teminini yaparak, alt yapısını (Zemin hazırlanması , elektrik bağlantısı, su bağlanması kanalizasyon sistem kurulması yol ve çevre düzenlenmesi) hazırlayan Bağcılar Belediyesine teşekkür ederiz .

Haz

Su Dedektifleri eTwinning projesi, okulumuzun 7.sınıf öğrencilerinden oluşan 5 kişilik bir grup ile Fen Bilimleri öğretmeni Gülcan Özcan ve 5kişilik bir grup ile Sosyal Bilgiler öğretmeni  Şerif Işık rehberliğinde çalışmalarını tamamladı.Projede 1 Azeri kurucu ve Türk kurucu olmak üzere 9 Türk öğretmen ortak görev alıyor. Su Dedektifleri, su krizine karşı materyallerini tasarlayıp okulumuzda e-twinning sergisi düzenledi.Arkadaşlarına farkındalık oluşturma etkinliğimiz başarıyla tamamlandı.Öğrencilerimiz katılım sertifikalarını Okul Müdürümüz İsmet Özel tarafından aldılar.Bu güzel projede bize destek olan Okul Müdürümüze , emek harcayan Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize çok teşekkürler.

May

Su Dedektifleri eTwinning projesi, okulumuzun 7.sınıf öğrencilerinden oluşan 5 kişilik bir grup ile Fen Bilimleri öğretmeni Gülcan Özcan ve 5kişilik bir grup ile Sosyal Bilgile öğretmeni  Şerif Işık rehberliğinde çalışmalarına devam ediyor. Projede 1 Azeri kurucu ve Türk kurucu olmak üzere 9 Türk öğretmen ortak görev alıyor. Su Dedektifleri, su krizine dikkat çekerek, su israfını azaltmayı hedefliyor. Günümüzün en önemli sorunlarından olan su krizine dikkat çekerek öğrencilerle etkinlikleri iş birliği içinde yaparak eğlenerek öğrenmeye devam ediyor.

May

Her yıl tüm dünyada 9 Mayıs günü eTwinning Günü olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda okulumuzda öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimiz ile yaptığımız çeşitli etkinliklerle 9 Mayıs eTwinning Günü'nü kutladık. Proje bazlı öğrenmeyi hedef alan ve öğrenmenin merkezine öğrenciyi yerleştiren eTwinning projelerine dikkati çeken bugün sayesinde eTwinning okulu olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

May

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Bilişim Haftasını okulumuzda yaptığımız etkinliklerle gerçekleştirdik.

May

E-Twinning’in önemini ve değerlerini, okul yönetiminin desteğiyle okulun politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil ettiğimizi temsil eden E-Twinning Okul Etiketini (“eTwinning School Label”) almaya hak kazandık. Okul idaremizin teşvikleri, öğretmenlerimizin emekleri ve öğrencilerimizin çalışmaları sonucunda okulumuza bu etiketi kazandırmış bulunuyoruz.

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla Sosyal Bilgiler zümresi olarak hazırlamış olduğumuz pano çalışması.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın

Türk milletinin mücadele göstererek kazandığı zaferin 108. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu mücadeleye katılarak vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi

Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da "Çanakkale Geçilemez!" ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırmıştır. Kutlu olsun!!!