PROJEMİZ HAKKINDA

“Su Dedektifleri” eTwinning projesi, okulumuzun 7.sınıf öğrencilerinden oluşan 6 kişilik bir grup ile Fen Bilimleri öğretmeni Gülcan Özcan rehberliğinde ve 7.sınıf öğrencilerinden 5 kişilik bir grup ile Sosyal Bilgiler öğretmeni Şerif Işık ile çalışmalarını tamamladı.Projede 1 Azerbaycan kurucu ve Türk kurucu olmak üzere farklı branşlarından öğretmenler olmak üzere 10 Türk öğretmen ortak görev alarak tamamladı. Projemizin hedefleri, halkı su krizi , su tasarrufu ve suyun önemi konusunda bilinçlendirmek, şuan var olan sorunlara değinerek , su krizi gelecekte hayatımızı nasıl etkileyeceğini tahmin etmektir. Çalışmamızın, insanları su konusunda bilinçlendirerek , su tasarrufunun önemi konusunda farkındalık yaratacağını umuyoruz. Öğrencilerimiz çeşitli etkinliklerle takım halinde çalışma ile sosyal sorumluluk alma, problem çözme, empatik yaklaşım, iletişim becerileri, sorumluluk, başarıyı paylaşma ve eleştirel düşünceyi kabul etme gibi konularda yetkinlikler kazandılar. Öğrencilerimiz bu proje ile web2 araçlarını ve teknoloji kullanma konusunda becerilerini geliştirdiler. Ayrıca materyal tasarımı yaparak iş birliği içinde çalışıp , ince motorlarını geliştirip sergiye hazır hale getirdiler. Böylelikle projemiz süresince yaparak yaşayarak öğrenmiş oldular.Bu güzel projede bize destek olan Okul müdürümüze, emek harcayan öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Yayın: 09.06.2023 - Güncelleme: 09.06.2023 18:27 - Görüntülenme: 118